Hundetræning forår 2020. I år tilbydes igen hundetræning for alle der er interesseret og har en hund af jagthunde race. Konceptet er lidt anderledes end før. Det bliver små hold på fra max 5 deltagere til gengæld lidt korte lektioner på 45 minutter hvilket vil betyde at deltagerne bedre kan komme sammen med andre deltagere på deres niveau.   Men vigtigst, at der bliver bedre tid til den enkelte. Grundpillen i alt jagthunde arbejde er kontakt øvelse, lydighed og god tid. Vi træner hver anden lørdag formiddag i ulige uger.  Vi starter lørdag den 1 februar 0900. Som noget nyt betaler man kun for de gange man deltager 75 Kr. pr gang til gengæld forventes det at deltagerne melder afbud senest torsdag inden træning. Ønsker du at deltage så send en mail til mig hvor du kort for uden kontakt oplysninger, beskriver din hund: race, alder, køn, niveau. Er du jæger? Første gang med Jagthund mm? Der afholdes en informations aften i Strandjægernes klub lokale ved Isefjorden 12 3390 Hundested. Informationsaftenen bliver afholdt den onsdag den 29. januar kl 1900Velkommen Finn Poulsen tlf. 28 12 10 29 Mail finnpou@gmail.com

Kommende aktiviteter i Torup Sogns Jagtforening i 2019/2020

Foreningen afholder flugtskydning på kongsgården , lørdag den 5-09-2020 fra kl. 9.00 til 13.00.

Adressen er Ullerup Skovvej nr. 30 . O.B.S. Vi skyder kun med miljøpatroner og man er velkommen til selv at medbringe disse eller man kan købe dem af foreningen , til en rimelig pris . Mulighed for køb af øl-vand og pølser. Alle er velkommen.

 

 

Rævejagt lørdag den 26-09-2020 mødested klubhuset Industrivej nr. 12 Hundested kl. 9.00.

Vi driver 4-5 såter og efter jagten bliver der serveret mad samt kaffe og kage pris 200.00 kr.

Ingen tilmelding.

 Foreningen afholder flugtskydning på Kongegården, lørdag den 3-10-2020 fra kl. 9.00 til 13.00.

Adressen er Ullerup Skovvej nr. 30. O.B.S. Vi skyder kun med miljøpatroner og man er velkommen til selv at medbringe disse eller man kan købe dem af foreningen, til en rimelig pris. Mulighed for køb af øl-vand og pølser. Alle er velkommen.

 

Foreningen afholder flugtskydning på Kongsgården, lørdag den7-11-2020 fra kl. 9.00 til 13.00.

Adressen er Ullerup Skovvej nr. 30 O.B.S. Vi skyder kun med miljøpatroner og man er velkommen til selv at medbringe disse eller man kan købe dem af foreningen, til en rimelig pris. Mulighed for køb af øl-vand og pølser. Alle er velkommen.

 

Julemarked på Grønnessegaard den 28-29-11-2020.

 

Rævejagt lørdag den 16-01-2021 mødested klubhuset Industrivej nr.12 kl. 9.00.

Vi driver 4-5 såter og efter jagten serveres der mad samt kaffe og kage pris 200.00 kr.

Tilmelding senest den 9-01-2021 af hensyn til maden.

 

Generalforsamling den 25-02-2021 kl. 19.00 i vores klubhus Industrivej nr. 12 3390 Hundested.

Dagsorden ifølge lovene . Indkomne forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 12-02-2021.

Der bliver serveret et lille ostebord efter generalforsamlingen. Vel mødt.

1 comment(s)

DEBATER OG SPØRG- KLIK HER!

2019.03.16 Written by Webtrolden
Test

Bemærk venligst nedenstående Information og regelsæt vedtaget på generalforsamlingen d. 9/3 2011. Velkommen til T.S.J.-DEBAT. Her er en mulighed for at komme med kommentarer, oplysning m.m. i relation til TSJ og jagt/Natur i almindelighed. Regler Ved oprettelse af et indlæg og med deltagelse i debat, gør vi opmærksom på, at du har accepteret
T.S.J.-DEBAT’s regler og retningslinjer. Regler vedrørende kommentar,- Det forventes at brugerne selv kan finde en sober tone som er rimelig og acceptabel ved brugen af T.S.J.-DEBAT.
 Du er ene og alene ansvarlig for alt den tekst, du bidrager med. Injurier, krænkende eller truende sprog er ikke tilladt og vil blive slettet ifølge vores kommentarpolitik.
Dine kommentarer bør have relevans til T.S.J., jagt og/eller natur. Anonyme indlæg frabedes/slettes. Undgå venligst- Personangreb, du må ikke krænke, true eller forfølge andre personer. - Offentliggørelse eller udlevering af andre personers fulde navn, adresse, telefonnummer eller andre kontaktoplysninger.- At gå efter manden, men gå i stedet efter bolden.- Indlæg der indeholder pornografisk og stødende karakter.- Politik, racisme og religion i indlæggende.- At tilskynde til eller muliggøre ulovligheder.- At hænger andre brugere ud i tråde og indlæg. T.S.J.-DEBAT’s rettigheder: T.S.J.-DEBAT forbeholder sig retten til, uden varsel, at fjerne/slette brugere, tråde/indlæg, artikler, oplysninger, eller dele heraf som kan opfattes som personkrænkende, hetz, provokation, chikane, trusler mod andre brugere eller lovstridige på anden måde der strider mod sidens regler. T.S.J.-DEBAT. fraskriver sig ethvert ansvar for brugernes ytringer på siderne, herunder kommentarer, artikler, indlæg i forummet, handel under køb & salg samt links til andre hjemmesider. Det er brugernes eget ansvar at vedstå ytringer, kommentarer og indlæg som er skrevet på T.S.J.-DEBAT. Datatab Ligeledes kan T.S.J.-DEBAT. ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der knytter sig til brug af T.S.J.-DEBAT's sider - herunder tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Det er ikke tilladt at bruge T.S.J.-DEBAT kommercielt. T.S.J.-DEBAT er IKKE brugernes reklamesøjle og brugerkonti eller indlæg der kun/primært har til formål at lave reklame for egne sider, webshoppe eller andre kommercielle sider eller aktiviteter heraf, er ikke tilladt. Ændring af T.S.J.-DEBAT’s regler
 T.S.J.-DEBAT kan uden forudgående varsel ændre egne regler og retningslinjer, og brugeren er forpligtet til at holde sig orienteret om T.S.J.-DEBAT’s regler for at gøre brug af disse.


Kære medlemmer i Torup Sogns Jagtforening. Foreningen har fået et tilbud fra Land og Fritid Skævingevej 23 3320 Skævinge. Medlemmer af foreningen kan mod forevisning, af medlemskab i Torup Sogns Jagtforening opnå 10% rabat på følgene varer i butikken. Jagtbeklædning. Fodertønder. Vildtfoder og sliksten. Jagtpatroner (ikke patroner til flugtskydning)Frø til vildtagre. Rabatten gælder også på flerstyk og pallepriser, dog ikke på avistilbud eller andre nedsatte varer. Hvis man har spørgsmål kan man ringe til butikschef Mikkel G. Thomsen på tlf.4533684154. Med venlig hilsen Hans Jørgen Andersen Formand.

Foreningen vil gerne have lov til at takke vores Sponsorer, som giver mulighed for at uddanne jægerne og give forskellige oplevelser i forbindelse med de arrangementer klubben deltager i.
Vi takker også de lodsejere som lægger jord til vores fælles jagter, med håb at vi fortsat kan arbejde sammen.

Mød Torup Sogns Jagtforening på facebook.

Arrangementer med datoer kommer her når bestyrelsen har dem klar.