Kreds 7 reguleringskursus. I foråret skrev jeg om regulerings kursus. Regulerings kurset afholdes i Nødebo fredag den 25. - og lørdag den 26. oktober. Detaljerne er ikke på plads endnu, men da jeg deltog i kurset, startede vi fredag klokken 15 og sluttede sidst på eftermiddagen lørdag. Der er ingen kursus afgift, men der kan blive tale om betaling for mad og drikke. Såfremt du ønsker at deltage i kurset, bedes du sende mig navn, adresse, medlemsnummer i DJ, e-mail og telefonnummer. Min e-mail er jjacpost@hotmail.com

Kommende aktiviteter i Torup Sogns Jagtforening i 2019/2020

Lørdag d. 7-09-2019  Lerdueskydning på Kongsgården Ullerup Skovvej nr. 30 fra kl. 9.00 til 13.00 alle er velkommen. Man kan købe alt hvad man skal bruge til skydningen.

Lørdag d- 28-09-2019  Drivjagt på ræv, mødested klubhuset Industrivej nr. 12, 3390 Hundested kl. 9.00  Vi driver 4-5 såter og efter jagten er der mad samt kaffe med kage pris 200.00 kr. Hvis man har en jagthund, der trænger til lidt frisk luft er man også velkommen.

Lørdag d. 12-10-2019 Lerdueskydning på Kongsgården Ullerup Skovvej nr. 30 fra 9.00 til 13.00 alle er velkommen. Man kan købe alt hvad man skal bruge til skydningen.

Lørdag d. 9-11-2019  Lerdueskydning på Kongsgården Ullerup Skovvej nr. 30 fra 9.00 til 13.00 alle er velkommen. Man kan købe alt hvad man skal bruge til skydningen.

Lørdag d. 30-11 og Søndag d. 1-12 2019  Julemarked på Grønnessegaard. Foreningen har igen i år en stand på Grønnessegaard julemarked, vi har forskellige aktiviteter for børn og voksne, hvis man vil give en hånd med eller har en god ide, så er man velkommen til at skrive til formanden eller bestyrelsen.

Lørdag d. 11-01-2020  Drivjagt på ræv, mødested klubhuset Industrivej nr.12 3390 Hundested kl. 9.00 Vi driver 4-5 såter og efter jagt er der mad samt kaffe med kage pris 200.00 kr. Hvis man har en jagthund, der trænger til frisk luft er man også velkommen.

20-02-2020  Generalforsamling mødested Klubhuset Industrivej nr.12 3390 Hundested kl.19.00 Dagsorden i følge lovene, indkommende forslag skal senest være modtaget, af bestyrelsen den 10-02-2020 

På vegne af bestyrelsen.

Hans Jørgen Andersen.

Formand.

1 comment(s)

DEBATER OG SPØRG- KLIK HER!

2019.03.16 Written by Webtrolden
Test

Bemærk venligst nedenstående Information og regelsæt vedtaget på generalforsamlingen d. 9/3 2011. Velkommen til T.S.J.-DEBAT. Her er en mulighed for at komme med kommentarer, oplysning m.m. i relation til TSJ og jagt/Natur i almindelighed. Regler Ved oprettelse af et indlæg og med deltagelse i debat, gør vi opmærksom på, at du har accepteret
T.S.J.-DEBAT’s regler og retningslinjer. Regler vedrørende kommentar,- Det forventes at brugerne selv kan finde en sober tone som er rimelig og acceptabel ved brugen af T.S.J.-DEBAT.
 Du er ene og alene ansvarlig for alt den tekst, du bidrager med. Injurier, krænkende eller truende sprog er ikke tilladt og vil blive slettet ifølge vores kommentarpolitik.
Dine kommentarer bør have relevans til T.S.J., jagt og/eller natur. Anonyme indlæg frabedes/slettes. Undgå venligst- Personangreb, du må ikke krænke, true eller forfølge andre personer. - Offentliggørelse eller udlevering af andre personers fulde navn, adresse, telefonnummer eller andre kontaktoplysninger.- At gå efter manden, men gå i stedet efter bolden.- Indlæg der indeholder pornografisk og stødende karakter.- Politik, racisme og religion i indlæggende.- At tilskynde til eller muliggøre ulovligheder.- At hænger andre brugere ud i tråde og indlæg. T.S.J.-DEBAT’s rettigheder: T.S.J.-DEBAT forbeholder sig retten til, uden varsel, at fjerne/slette brugere, tråde/indlæg, artikler, oplysninger, eller dele heraf som kan opfattes som personkrænkende, hetz, provokation, chikane, trusler mod andre brugere eller lovstridige på anden måde der strider mod sidens regler. T.S.J.-DEBAT. fraskriver sig ethvert ansvar for brugernes ytringer på siderne, herunder kommentarer, artikler, indlæg i forummet, handel under køb & salg samt links til andre hjemmesider. Det er brugernes eget ansvar at vedstå ytringer, kommentarer og indlæg som er skrevet på T.S.J.-DEBAT. Datatab Ligeledes kan T.S.J.-DEBAT. ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der knytter sig til brug af T.S.J.-DEBAT's sider - herunder tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Det er ikke tilladt at bruge T.S.J.-DEBAT kommercielt. T.S.J.-DEBAT er IKKE brugernes reklamesøjle og brugerkonti eller indlæg der kun/primært har til formål at lave reklame for egne sider, webshoppe eller andre kommercielle sider eller aktiviteter heraf, er ikke tilladt. Ændring af T.S.J.-DEBAT’s regler
 T.S.J.-DEBAT kan uden forudgående varsel ændre egne regler og retningslinjer, og brugeren er forpligtet til at holde sig orienteret om T.S.J.-DEBAT’s regler for at gøre brug af disse.


Kære medlemmer i Torup Sogns Jagtforening. Foreningen har fået et tilbud fra Land og Fritid Skævingevej 23 3320 Skævinge. Medlemmer af foreningen kan mod forevisning, af medlemskab i Torup Sogns Jagtforening opnå 10% rabat på følgene varer i butikken. Jagtbeklædning. Fodertønder. Vildtfoder og sliksten. Jagtpatroner (ikke patroner til flugtskydning)Frø til vildtagre. Rabatten gælder også på flerstyk og pallepriser, dog ikke på avistilbud eller andre nedsatte varer. Hvis man har spørgsmål kan man ringe til butikschef Mikkel G. Thomsen på tlf.4533684154. Med venlig hilsen Hans Jørgen Andersen Formand.

Foreningen vil gerne have lov til at takke vores Sponsorer, som giver mulighed for at uddanne jægerne og give forskellige oplevelser i forbindelse med de arrangementer klubben deltager i.
Vi takker også de lodsejere som lægger jord til vores fælles jagter, med håb at vi fortsat kan arbejde sammen.

Mød Torup Sogns Jagtforening på facebook.

Arrangementer med datoer kommer her når bestyrelsen har dem klar.