Års hjul for Torup Sogns Jagtforening
20-04-2024. Lerdueskydning på Grønnessegaard
1-06-2024. Lerdueskydning på Tonebjerggård
31-08-2024. Lerdueskydning på Tonebjerggård Torpmaglevejen 21.
14-09-2024. Lerdueskydning på Tonebjerggård
28-09-2024. Drivjagt på ræv
9-11-2024. Drivjagt på div.jagtbare arter
30-11-1-12-2024. Julemarked. Grønnessegaards
18-01-2025. Drivjagt på div.jagtbare arter.
20-02-2025. Generalforsamling

En dag som reguleringsjæger. Fælden var smækket 23.52 og Karl og jeg kørte derud kl. 9.15. Vi inviterede Hans Jørgen med, da han var i nærheden i forvejen. Vi gik ud til Fælden, men ingen mink. Det var femte gang fælden smækkede derude, hvoraf der var held de fire gange. Vi var blevet anvist stedet hvor minkene var blevet filmet og set flere gange. Det er fint at folk kontakter os for at få minken væk fra den Danske natur. Hilsen Karl og Anders. KLIK PÅ MINKEN FOR FLERE FOTO.

Bemærk venligst nedenstående Information og regelsæt vedtaget på generalforsamlingen d. 9/3 2011. Velkommen til T.S.J.-DEBAT. Her er en mulighed for at komme med kommentarer, oplysning m.m. i relation til TSJ og jagt/Natur i almindelighed. Regler Ved oprettelse af et indlæg og med deltagelse i debat, gør vi opmærksom på, at du har accepteret
T.S.J.-DEBAT’s regler og retningslinjer. Regler vedrørende kommentar,- Det forventes at brugerne selv kan finde en sober tone som er rimelig og acceptabel ved brugen af T.S.J.-DEBAT.
 Du er ene og alene ansvarlig for alt den tekst, du bidrager med. Injurier, krænkende eller truende sprog er ikke tilladt og vil blive slettet ifølge vores kommentarpolitik.
Dine kommentarer bør have relevans til T.S.J., jagt og/eller natur. Anonyme indlæg frabedes/slettes. Undgå venligst- Personangreb, du må ikke krænke, true eller forfølge andre personer. - Offentliggørelse eller udlevering af andre personers fulde navn, adresse, telefonnummer eller andre kontaktoplysninger.- At gå efter manden, men gå i stedet efter bolden.- Indlæg der indeholder pornografisk og stødende karakter.- Politik, racisme og religion i indlæggende.- At tilskynde til eller muliggøre ulovligheder.- At hænger andre brugere ud i tråde og indlæg. T.S.J.-DEBAT’s rettigheder: T.S.J.-DEBAT forbeholder sig retten til, uden varsel, at fjerne/slette brugere, tråde/indlæg, artikler, oplysninger, eller dele heraf som kan opfattes som personkrænkende, hetz, provokation, chikane, trusler mod andre brugere eller lovstridige på anden måde der strider mod sidens regler. T.S.J.-DEBAT. fraskriver sig ethvert ansvar for brugernes ytringer på siderne, herunder kommentarer, artikler, indlæg i forummet, handel under køb & salg samt links til andre hjemmesider. Det er brugernes eget ansvar at vedstå ytringer, kommentarer og indlæg som er skrevet på T.S.J.-DEBAT. Datatab Ligeledes kan T.S.J.-DEBAT. ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der knytter sig til brug af T.S.J.-DEBAT's sider - herunder tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Det er ikke tilladt at bruge T.S.J.-DEBAT kommercielt. T.S.J.-DEBAT er IKKE brugernes reklamesøjle og brugerkonti eller indlæg der kun/primært har til formål at lave reklame for egne sider, webshoppe eller andre kommercielle sider eller aktiviteter heraf, er ikke tilladt. Ændring af T.S.J.-DEBAT’s regler
 T.S.J.-DEBAT kan uden forudgående varsel ændre egne regler og retningslinjer, og brugeren er forpligtet til at holde sig orienteret om T.S.J.-DEBAT’s regler for at gøre brug af disse.

2 comment(s)

DEBATER OG SPØRG- KLIK HER!

2021.03.12 Written by Torben Carlsson
medl. nr. 1015142
2019.03.16 Written by Webtrolden
Test

Foreningen vil gerne have lov til at takke vores Sponsorer, som giver mulighed for at uddanne jægerne og give forskellige oplevelser i forbindelse med de arrangementer klubben deltager i.
Vi takker også de lodsejere som lægger jord til vores fælles jagter, med håb at vi fortsat kan arbejde sammen.

Mød Torup Sogns Jagtforening på facebook.

Arrangementer med datoer kommer her når bestyrelsen har dem klar.