21-05-2022. Lerdueskydning på Tonebjerggård Torpmaglevejen 21 3390 Hundested. Vi starter kl.9.00 og slutter kl.13.00 Skytterne kan købe alt hvad der skal bruges til skydningen og vi bruger kun miljøpatroner. Alle er velkommen.

9-06-2022. Vi skal en tur rundt på Halsnæs, for at renovere vores kunstgrave. Vi starter kl.16.00 fra vores klubhus Industrivej nr.12 3390 Hundested. Medbring gerne en skovl eller spade.

3-09-2022. Lerdueskydning på Tonebjerggård Torpmaglevejen 21 3390 Hundested. Vi starter kl. 9.00 og slutter kl.13.00. Skytterne kan købe alt hvad de skal bruge til skydningen og vi bruger kun miljø patroner. Alle er velkommen.

24-09-2022. Drivjagt på ræv mødested klubhuset industrivej nr.12 3390 Hundested. Vi driver 4-5 såter og efter jagten spiser vi varm mad, pris 200.00 kr. ingen tilmelding.

12-11-2022. Lidt nyt. Foreningen holder en lille formiddagsjagt på Tonebjerggård og Højbakkegård. Mødested klubhuset Industrivej nr.12 3390 Hundested. Vi starter kl. 9.00. Der vil ikke blive serveret mad, men vi afslutter med en tår at drikke. Pris 100.00 kr.

26-27-11-2022. Foreningen har igen i år en stand på Grønnessesgaards julemarked, kom og besøg os og hvis nogle af vores medlemmer godt vil give en hjælpende hånd, så en man velkommen til at tage kontakt til formanden.

14-01-2023. Drivjagt på ræv, mødested Industrivej nr.12 3390 Hundested kl. 9.00. Vi skal drive 4-5 såter og efter jagten er der et varmt måltid mad samt kaffe og kage. Tilmelding senest den 7. januar 2023, pris 200 kr. 

23-02-2023. Generalforsamling, dagsorden iflg. lovene. Indkomne forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 12. februar 2023. Afholdes i klubhuset på Industrivej 12, 3390 Hundested kl. 19.00. 

Der tages generelt forbehold for at alle arrangementer kan blive flyttet, hvis Halsnæs Kommune får solgt vores klubhus, hvilket aktuelt er deres plan. Nærmere information følger, såfremt dette er tilfældet. 

På bestyrelses vegne, Med venlig hilsen Hans Jørgen Andersen Formand

En dag som reguleringsjæger. Fælden var smækket 23.52 og Karl og jeg kørte derud kl. 9.15. Vi inviterede Hans Jørgen med, da han var i nærheden i forvejen. Vi gik ud til Fælden, men ingen mink. Det var femte gang fælden smækkede derude, hvoraf der var held de fire gange. Vi var blevet anvist stedet hvor minkene var blevet filmet og set flere gange. Det er fint at folk kontakter os for at få minken væk fra den Danske natur. Hilsen Karl og Anders. KLIK PÅ MINKEN FOR FLERE FOTO.

Bemærk venligst nedenstående Information og regelsæt vedtaget på generalforsamlingen d. 9/3 2011. Velkommen til T.S.J.-DEBAT. Her er en mulighed for at komme med kommentarer, oplysning m.m. i relation til TSJ og jagt/Natur i almindelighed. Regler Ved oprettelse af et indlæg og med deltagelse i debat, gør vi opmærksom på, at du har accepteret
T.S.J.-DEBAT’s regler og retningslinjer. Regler vedrørende kommentar,- Det forventes at brugerne selv kan finde en sober tone som er rimelig og acceptabel ved brugen af T.S.J.-DEBAT.
 Du er ene og alene ansvarlig for alt den tekst, du bidrager med. Injurier, krænkende eller truende sprog er ikke tilladt og vil blive slettet ifølge vores kommentarpolitik.
Dine kommentarer bør have relevans til T.S.J., jagt og/eller natur. Anonyme indlæg frabedes/slettes. Undgå venligst- Personangreb, du må ikke krænke, true eller forfølge andre personer. - Offentliggørelse eller udlevering af andre personers fulde navn, adresse, telefonnummer eller andre kontaktoplysninger.- At gå efter manden, men gå i stedet efter bolden.- Indlæg der indeholder pornografisk og stødende karakter.- Politik, racisme og religion i indlæggende.- At tilskynde til eller muliggøre ulovligheder.- At hænger andre brugere ud i tråde og indlæg. T.S.J.-DEBAT’s rettigheder: T.S.J.-DEBAT forbeholder sig retten til, uden varsel, at fjerne/slette brugere, tråde/indlæg, artikler, oplysninger, eller dele heraf som kan opfattes som personkrænkende, hetz, provokation, chikane, trusler mod andre brugere eller lovstridige på anden måde der strider mod sidens regler. T.S.J.-DEBAT. fraskriver sig ethvert ansvar for brugernes ytringer på siderne, herunder kommentarer, artikler, indlæg i forummet, handel under køb & salg samt links til andre hjemmesider. Det er brugernes eget ansvar at vedstå ytringer, kommentarer og indlæg som er skrevet på T.S.J.-DEBAT. Datatab Ligeledes kan T.S.J.-DEBAT. ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der knytter sig til brug af T.S.J.-DEBAT's sider - herunder tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Det er ikke tilladt at bruge T.S.J.-DEBAT kommercielt. T.S.J.-DEBAT er IKKE brugernes reklamesøjle og brugerkonti eller indlæg der kun/primært har til formål at lave reklame for egne sider, webshoppe eller andre kommercielle sider eller aktiviteter heraf, er ikke tilladt. Ændring af T.S.J.-DEBAT’s regler
 T.S.J.-DEBAT kan uden forudgående varsel ændre egne regler og retningslinjer, og brugeren er forpligtet til at holde sig orienteret om T.S.J.-DEBAT’s regler for at gøre brug af disse.

Bestyrelsen i Torup Sogns Jagtforening vil gerne ønske vores medlemmer og deres familier en rigtig god jul og et godt nytår.

Vi går ind i 2022 med den forbandede corona hængende over vores hoveder og jeg ved at en del af vores medlemmer har været smittet og forhåbentlig er kommet godt igennem denne virus.Foreningen holder en drivjagt den 15-01-2022 hvor vi mødes ved klubhuset kl.9.00 hvis der kommer nyt fra regeringen, så vi ikke kan gå på jagt bliver det oplyst på hjemmesiden og facebook. Vi holder vores generalforsamling den 24-02-2022 i klubhuset Industrivej nr.12 kl. 19.00 hvis det bliver ændret, kommer det også op her. Foreningen har fået afholdt både lerdueskydning-jagt-børnejagtdag-julemarked og meget andet,så vi har heldigvis haft et år uden aflysninger og det håber vi,at det fortsætter i det nye år.Knæk og bræk. Med venlig hilsen Hans Jørgen Andersen Formand.

2 comment(s)

DEBATER OG SPØRG- KLIK HER!

2021.03.12 Written by Torben Carlsson
medl. nr. 1015142
2019.03.16 Written by Webtrolden
Test

Foreningen vil gerne have lov til at takke vores Sponsorer, som giver mulighed for at uddanne jægerne og give forskellige oplevelser i forbindelse med de arrangementer klubben deltager i.
Vi takker også de lodsejere som lægger jord til vores fælles jagter, med håb at vi fortsat kan arbejde sammen.


Kære medlemmer i Torup Sogns Jagtforening. Foreningen har fået et tilbud fra Land og Fritid Skævingevej 23 3320 Skævinge. Medlemmer af foreningen kan mod forevisning, af medlemskab i Torup Sogns Jagtforening opnå 10% rabat på følgene varer i butikken. Jagtbeklædning. Fodertønder. Vildtfoder og sliksten. Jagtpatroner (ikke patroner til flugtskydning)Frø til vildtagre. Rabatten gælder også på flerstyk og pallepriser, dog ikke på avistilbud eller andre nedsatte varer. Hvis man har spørgsmål kan man ringe til butikschef Mikkel G. Thomsen på tlf.4533684154. Med venlig hilsen Hans Jørgen Andersen Formand.

Mød Torup Sogns Jagtforening på facebook.

Arrangementer med datoer kommer her når bestyrelsen har dem klar.